stcrt-2010-1436-001.png Projectbesluit/-bouwvergunning appartementencomplex te ’s-Gravenzande

Burgemeester en wethouders van de gemeente Westland maken op grond van het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:42 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij een projectbesluit hebben genomen en bouwvergunning hebben verleend voor het oprichten van een appartementencomplex (42 starters-appartementen) op de locatie Dennenpad 2 t/m 84 (aangevraagd Naaldwijkseweg 28) te ’s-Gravenzande.

Inzien besluit

Het projectbesluit, de bouwvergunning en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 5 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij het Serviceloket in het gemeentekantoor te ’s-Gravenzande (Van Geeststraat 1). Wilt u de stukken inzien, maakt u daarvoor dan eerst telefonisch een afspraak. U belt hiervoor (0174) 673673.

Openingstijden:

  • maandag van 11.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur;

  • dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.15 uur en van 13.00 tot 16.00 uur.

Ook kunt u hiervoor onze website raadplegen. Kijk op www.gemeentewestland.nl → Wonen en Leven → Bouwen en Wonen → Projectbesluiten.

Beroep instellen

Gedurende de voornoemde termijn van tervisielegging bestaat de mogelijkheid beroep in te stellen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag. Deze mogelijkheid staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig tegen het ontwerpprojectbesluit of de ontwerpbouwvergunning hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tevens kan degene die beroep heeft ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van voornoemde sector.

Het projectbesluit en de bouwvergunning treden in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter is ingediend, treden de besluiten niet in werking totdat op dat verzoek is beslist.

Westland/Naaldwijk, 4 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Westland,

de secretaris,

M. van Beek.

De burgemeester,

J. van der Tak.

Naar boven