Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan VION Ingredients

Burgemeester en wethouders van Best maken bekend dat, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 15 september 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘VION Ingredients’ met bijbehorende toelichting en regels. Gedurende deze periode kan het ontwerpbestemmingsplan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis worden ingezien bij de balie van vakgroep Vergunningen, Raadhuisplein 1 te Best. Tevens is het bestemmingsplan digitaal beschikbaar via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0753.bpvion2010-ON01. Daarnaast kunt u de documenten vanuit de Index downloaden.

Het plangebied ligt aan de oostzijde van de gemeentegrens Best op het terrein van Rendac aan de NCB-weg. De oostzijde van het terrein is productiegericht. Aan de westzijde zijn in een parkachtige sfeer de kantoren gesitueerd. Hierbij geldt het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2006.

Samen met het ontwerpbestemmingsplan, worden de Welstandscriteria VION ter inzage gelegd.

Gedurende de bovengenoemde termijn van zes weken kan eenieder zijn zienswijze kenbaar maken over:

  • 1. het planologische aspect (bestemmingsplan) en/of

  • 2. de uiterlijke verschijningsvorm (beeldkwaliteit / Welstandscriteria).

Deze zienswijzen kunnen – bij voorkeur schriftelijk – worden ingediend en dient u te richten aan de gemeenteraad van Best (adres: Postbus 50, 5680 AB Best). Wij verzoeken u bovenaan de brief te vermelden ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan VION’. Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig, uiterlijk een week voor het einde van de tervisielegging, een afspraak te maken met de projectleider, mevrouw Domenie, Afdeling Regie en Ontwikkeling, telefoonnummer 0499-360 911. Voor de Welstandscriteria (architectuur) kunt u contact opnemen met de heer Boon, telefoonnummer 0499-360 911.

Best, 7 september 2010

Burgemeester en wethouders van Best.

Naar boven