Wijzigingsplan ex. artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas zijn voornemens om middels het vaststellen van een wijzigingsplan ex artikel 3.6, lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening medewerking te verlenen aan het vestigen van een rozenkwekerij en schapenhouderij op het perceel aan de Heesweg ongenummerd in Meerlo, kadastraal bekend als gemeente Meerlo, sectie H, nummer 566.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken met ingang van 17 september 2010 (tot en met 28 oktober 2010), tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 17 september 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl.

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het nemen van een projectbesluit mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Horst, 16 september 2010.

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven