Ontwerpwijzigingsplan 1e wijziging bestemmingsplan Westelijke Eilanden

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend dat het ontwerp van de 1e wijziging van het bestemmingsplan Westelijke Eilanden vanaf 17 september 2010 tot en met 28 oktober 2010 voor eenieder ter inzage zal liggen in:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl

  • Informatiecentrum De Zuiderkerk voor ruimte, bouwen en wonen, Zuiderkerkhof 72. Bel voor openingstijden 020-552 7987 of kijk op www.zuiderkerk.amsterdam.nl

  • En is digitaal beschikbaar via www.centrum.amsterdam.nl

Het betreft hier een wijziging voor de realisatie van acht inpandige parkeerplaatsen in het pand Bickersgracht 1 in het kader van het oprichten van een gebouw op het na sloop vrijgekomen terrein met de bestemming daarvan tot bedrijfsgebouw voor acht lichte industriefuncties, acht parkeerplaatsen en een fietsenstalling.

Het ontwerp van het wijzigingsplan bestaat uit planregels en een plankaart en gaat vergezeld van een toelichting.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken aan het dagelijks bestuur van stadsdeel Centrum. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, sector Bouwen en Wonen, afdeling Ruimtelijk Beleid, t.a.v. dhr. E. Swijter, Postbus 202, 1000 AE Amsterdam.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 552 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Ook kunt u niet per e-mailbericht uw zienswijze kenbaar maken.

Amsterdam, 16 september 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven