Ontwerpwijzigingsplan Koppoellaan 12

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend. Het ontwerp van het wijzigingsplan Koppoellaan 12 ligt van 16 september t/m 27 oktober 2010 voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college kenbaar maken.

Het wijzigingsplan Koppoellaan 12 betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend deze locatie. Na het doorlopen van de procedure en het vaststellen van het wijzigingsplan zal bouwvergunning worden verleend voor het oprichten van drie woningen ter plaatse.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

15 september 2010

Naar boven