Bekendmaking vastgesteld bestemmingsplan ‘Boezemkade Overwaard’

Burgemeester en wethouders van Nieuw-Lekkerland maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 2 september 2010 het bestemmingsplan ‘Boezemkade Overwaard’ heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het juridisch-planologisch realiseren dat de Boezemkade wordt opgewaardeerd door middel van het verhogen en verbreden van de kade en het verleggen van de naastgelegen watergang.

Het raadsbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van 17 september 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de gemeentebalie, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf. Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend. De bestemmingsplannen treden in werking op 20 augustus 2010.

Het raadsbesluit en de bijbehorende stukken is in te zien op en via de gemeentelijke website (www.nieuw-lekkerland.nl) en op de landelijke voorziening (www.ruimtelijkeplannen.nl).

Naar boven