Ontwerpprojectbesluit ‘Twee Windturbines Eemshaven’

Met toepassing van de coördinatieregeling zijn voorbereid het ontwerpprojectbesluit ‘Twee Windturbines Eemshaven’, een ontwerpbouwvergunning en een ontwerpnatuurbeschermingswetvergunning. Deze hebben betrekking op twee windturbines van zes megawatt die worden opgericht aan de zuidkant (Handelskade) van de Eemshornweg.

Ter inzage

De ontwerpen van het projectbesluit, de bouwvergunning en de natuurbeschermingswetvergunning liggen van 17 september tot en met 28 oktober 2010 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen.

U kunt de stukken ook downloaden van www.eemsmond.nl (pagina nieuws → Plannen en projecten → Plannen) en raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tot en met 28 oktober 2010 kunt u via een zienswijze reageren op het ontwerpprojectbesluit ‘Twee windturbines Eemshaven’ en/of de gecoördineerde ontwerpbouwvergunning en ontwerpnatuurbeschermingswetvergunning. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de gemeenteraad van Eemsmond, Postbus 11, 9980 AA Uithuizen. Of neem voor een mondelinge zienswijze contact op met de heer S. Klein van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkelingen via (0595) 43 75 55.

Naar boven