Vastgesteld bestemmingsplan Groene Zoom Zuid

Burgemeester en wethouders maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 6 september 2010 het bestemmingsplan Groene Zoom Zuid heeft vastgesteld.

Voor het voormalige korfbalveld bij de Groene Zoom langs de Raadhuisweg is onderhavig bestemmingsplan opgesteld. Met dit bestemmingsplan wordt het realiseren van woningbouw (19 woningen) op genoemde locatie mogelijk gemaakt. Tevens wordt met dit bestemmingsplan een juiste situering van de bouwvlakken van een gedeelte van de bestaande woningen langs de Raadhuisweg geregeld.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt van donderdag 16 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.reeuwijk.nl onder de rubriek ‘ruimtelijke ontwikkeling en beheer’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken zoals onderzoeksrapporten) tijdens openingsuren in het gemeentehuis);

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl

Rechtsmiddelen en inwerkingtreding

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden die tijdig zienswijzen bij de raad hebben ingediend, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als u beroep instelt, kunt u verzoeken om een voorlopige voorziening. Dit verzoek richt u aan de voorzieningenrechter van voornoemde afdeling.

Het besluit tot vaststelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt tenzij toepassing wordt gegeven aan het zesde lid van artikel 3.8 Wro of om een voorlopige voorziening wordt gevraagd.

Reeuwijk, 15 september 2010

Naar boven