Verleend projectbesluit en bouwvergunning t.b.v. van nieuwbouw KDC De Blauwe Vogel, Bosstraat 77 te Soest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Soest maken bekend dat zij een projectbesluit en in samenhang daarmee een bouwvergunning hebben verleend voor de nieuwbouw ten behoeve van het kinderdagcentrum De Blauwe Vogel, Bosstraat 77 te Soest (verzonden: 10 september 2010).

Het projectbesluit en de verleende bouwvergunning liggen met ingang van 16 september 2010 gedurende zes weken, te weten tot en met 27 oktober 2010, ter inzage bij het Omgevingsloket van de afdeling Dienstverlening in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Soest. Het loket is iedere werkdag geopend van 8.30–13.00 uur en op donderdag van 8.30–20.00 uur.

Het vastgestelde projectbesluit en de bouwvergunning is digitaal in te zien via internet:www.soest.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbesluit (projectbesluit en bouwvergunning) kenbaar hebben gemaakt of belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs daartoe niet in staat zijn geweest, schriftelijk beroep instellen bij de Rechtbank Utrecht (sector bestuursrecht, postbus 16005, 3500 DA Utrecht). Als er beroep wordt ingesteld kan hierbij tevens een verzoek tot voorlopige voorziening worden gevraagd, mits er sprake is van een spoedeisend belang. Voor het in behandeling nemen van het beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Een projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Soest, 15 september 2010

Naar boven