Ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 2

Ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 2 (Leijsenstraat 47: v.m. Tuincentrum Groenrijk)Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Leijsenstraat 47 (v.m. Tuincentrum Groenrijk)

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken bekend, dat voor het gebied Leijsenstraat 47 (v.m. Tuincentrum Groenrijk) een herziening van een bestemmingsplan in procedure wordt gebracht. Ten behoeve van dit bestemmingsplan dienen daarnaast ook hogere waarden voor maximaal toelaatbare geluidsbelasting te worden vastgesteld.

Ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 2 (Leijsenstraat 47: v.m. Tuincentrum Groenrijk)

Ter uitvoering van het bepaalde in artikel 3.8, lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening ligt dit ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 2 (Leijsenstraat 47: v.m. Tuincentrum Groenrijk) en het ontwerpbesluit tot vaststelling van dat bestemmingsplan met de hierbij behorende stukken ter inzage.

Dit ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op een gedeelte van het gebied van het Tuincentrum Groenrijk, gelegen aan Leijsenstraat 47 te Oosterhout. Het voorziet in een geringe wijziging van de situering van een viertal bouwvlakken en de samenvoeging van twee percelen tot één perceel met hierop 1 nieuw bouwvlak.

Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden maximaal toelaatbare geluidsbelasting Leijsenstraat 47 (v.m. Tuincentrum Groenrijk)

Het voornemen bestaat om, met toepassing van artikel 83 van de Wet geluidhinder, hogere waarden vast te stellen voor de maximaal toelaatbare geluidsbelasting voor 4 woningen op het perceel Leijsenstraat 47 (v.m. Tuincentrum Groenrijk) (maximaal 57dB). Het ontwerpbesluit tot vaststelling van deze hogere waarden met bijbehorende stukken, ligt eveneens ter inzage.

Terinzageligging

De betrokken stukken liggen met ingang van 16 september 2010 gedurende zes weken, voor eenieder ter inzage bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout. Ook kunnen alle stukken geraadpleegd worden op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Mogelijkheid indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzageligging (dus tot uiterlijk 28 oktober 2010) schriftelijke of mondelinge zienswijzen naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbestemmingsplan Leijsenakkers, herziening 2’.

Tegen het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden dienen de schriftelijke zienswijzen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Leijsenstraat 47’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer F. Versteegh van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162-489 819.

Oosterhout, 15 september 2010

Naar boven