Projectbesluit ‘Rotonde Stationsweg - Rembrandtlaan’ ongewijzigd vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat zij met toepassing van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening het projectbesluit ‘Rotonde Stationsweg - Rembrandtlaan’ ongewijzigd hebben vastgesteld. Dit projectbesluit heeft betrekking op aanleg van een rotonde op de kruising Stationsweg - Rembrandtlaan.

Inzage

Het vaststellingsbesluit met de daarop betrekking hebbende stukken, ligt met ingang van 10 september 2010 gedurende zes weken, dus tot 22 oktober 2010 ter inzage in het gemeentekantoor, Industrieweg 11. De stukken kunnen daar tijdens openingstijden door iedereen worden ingezien.

U kunt het projectbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het projectbesluit op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het projectbesluit in te typen of te zoomen op de kaart.

Het projectbesluit en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen via de website van de gemeente Sliedrecht onder: Beleid en regelgeving → Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu → Bestemmingsplannen → Bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in procedure).

Beroep

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders ingediend. Hierdoor kan alleen een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in de gelegenheid is geweest, gedurende de inzagetermijn beroep instellen bij de rechtbank Dordrecht, Postbus 7003, 3300 GC DORDRECHT. Het beroepschrift moet binnen zes weken zijn ingediend. De termijn begint de dag na terinzagelegging van dit besluit.

Inwerking tredend projectbesluit

Het besluit van burgemeester en wethouders treedt in werking één dag na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Als een beroepschrift is ingediend en de zaak spoedeisend is, kan bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Dordrecht een voorlopige voorziening worden gevraagd.

Naar boven