Vaststelling wijziging bestemmingsplan Landelijk Gebied 2000 t.b.v. agrarische bedrijfsverplaatsing te Grosthuizen

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat zij, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening, het bestemmingsplan Landelijk Gebied 2000 hebben gewijzigd ten behoeve van de verplaatsing van het agrarisch bedrijf van de gebroeders Bierman te Grosthuizen naar een perceel ten oosten van Grosthuizen 54.

De wijziging houdt in, dat aan het betreffende agrarisch perceel, genummerd Grosthuizen 54 en gelegen ten oosten van Grosthuizen 54, een agrarisch bouwblok is toegekend, waarbinnen de bebouwing van de beoogde nieuwvestiging kan worden gerealiseerd.

Het vastgestelde wijzigingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 16 september 2010, gedurende zes weken ter inzage op de afdeling Bouwen en Milieu, gemeentehuis te De Goorn.

Belanghebbenden kunnen tijdens deze termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen die termijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van voornoemde Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend.

Een beroepschrift dient aan de volgende eisen te voldoen:

  • het dient ondertekend te zijn

  • vermelding van naam en adres van de indiener

  • datumvermelding

  • omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • redenen (gronden) van het beroep.

Naar boven