Ontwerpprojectbesluit en ontwerpbouwvergunning fase 1 oprichten brede school Avennelaan-Noorderlaan

Burgemeester en wethouders van Someren maken bekend dat zij voornemens zijn op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) een projectbesluit vast te stellen alsmede een bouwvergunning fase 1 te verlenen voor het oprichten van een brede basisschool aan de Avennelaan-Noorderlaan, het herinrichten van het gedeelte van de Avennelaan tussen Noorderlaan en Slievenstraat en het herinrichten en uitbreiden van het parkeerterrein naast de Microhal aan de Noorderlaan in Someren.

De volgende documenten zijn in te zien:

  • 1. ontwerpprojectbesluit annex ontwerpbouwvergunning fase 1

  • 2. ruimtelijke onderbouwing

  • 3. aanvraag bouwvergunning

  • 4. bouwtekening(en)

  • 5. ontwerp voor herinrichting van de Avennelaan

  • 6. ontwerp voor herinrichting en uitbreiding van het parkeerterrein naast de Microhal.

Het ontwerpbesluit annex ontwerpbouwvergunning fase 1 met bijbehorende stukken ligt met ingang van 20 september 2010, gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis in Someren, Wilhelminaplein 1, bij het loket van het team Vergunningen. Het loket is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Voor het inzien van het ontwerpprojectbesluit annex ontwerpbouwvergunning fase 1 buiten de openingstijden kan een afspraak worden gemaakt.

Via de website www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0847.PB02010010-OW01) kan het plan via elektronische weg worden bekeken.

Tijdens de inzagetermijn kan eenieder zowel mondeling als schriftelijk zijn/haar zienswijze(n) kenbaar maken ten aanzien van dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Someren, Postbus 290, 5710 AG Someren. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt. U kunt hiervoor op werkdagen contact opnemen met de heer M. Schellen van de afdeling VROM, via tel. 0493-494888.

Naar boven