stcrt-2010-1419-001.png Ontwerpprojectbesluit 1 appartementengebouw Vossepolder

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit vast te stellen. Vastgesteld is dat het appartementengebouw Vossepolder op één punt afwijkt van de uitwerkingsregels zoals opgenomen in het bestemmingsplan ‘Vossepolder’. Het gebouw heeft een dakhelling die niet voldoet aan de uitwerkingsvoorschriften in het moederplan. Om daarvoor toch bouwvergunning te kunnen verlenen is een projectbesluit nodig.

Op grond van artikel 3.11, eerste lid, van de Wro ligt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 4 februari 2010 tot en met woensdag 17 maart 2010 (zes weken) voor eenieder in ons gemeentehuis ter inzage bij de afdeling Gemeentewinkel, elke werkdag van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom. De ontwerpbouwvergunning zal tevens gedurende deze termijn terinzageliggen.

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Hillegom, Postbus 32, 2180 AA Hillegom. Dit kan niet per E-mail.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze moet u een telefonische afspraak maken via telefoonnummer (0252) 537 222. Van de mondelinge zienswijze maken wij een verslag.

Het ontwerpprojectbesluit en de ontwerpbouwvergunning met bijbehorende stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Hillegom, www.hillegom.nl (onder Hillegom in ontwikkeling).

Naar boven