2e Herziening bestemmingsplan Buitengebied Veere onherroepelijk

Op 26 oktober 2006 heeft de gemeenteraad van Veere de 2e herziening bestemmingsplan Buitengebied vastgesteld. Vervolgens hebben gedeputeerde staten van Zeeland het bestemmingsplan op 26 juni 2007 gedeeltelijk goedgekeurd.

Als gevolg van de (gedeeltelijke) vernietiging van het goedkeuringsbesluit van 26 juni 2007 door de Raad van State op 8 oktober 2008, hebben gedeputeerde staten van Zeeland op 1 september 2009 een nieuw besluit genomen betreffende het goedkeuren van de mogelijkheid tot het uitbreiden van de begraafplaats te Westkapelle. Dit besluit heeft van 5 november t/m 16 december 2009 ter inzage gelegen.

Het tijdens deze periode ingestelde beroep, is inmiddels ingetrokken. Dit betekent dat de 2e herziening bestemmingsplan Buitengebied voor zover dit het nieuwe goedkeuringsbesluit betreft met ingang van 3 september 2010 onherroepelijk is geworden.

Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website, www.veere.nl., onder ‘loket, visie en beleid, bestemmingsplannen, buitengebied (nieuw goedkeuringsbesluit 2e herziening)’.

Naar boven