Vastgesteld wijzigingsplan De Steeg 7 te Wapenveld

Burgemeester en wethouders van de gemeente Heerde maken ingevolge artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat het college op 31 augustus het wijzigingsplan Agrarisch gebied, 32e wijziging (De Steeg 7) heeft vastgesteld. Het plan is ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan ongewijzigd vastgesteld.

Het wijzigingsplan omvat een juridisch planologische regeling ten behoeve van het verschuiven van de bebouwingsgrenzen op het perceel De Steeg 7 te Wapenveld.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 15 september 2010 gedurende zes weken op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor eenieder analoog ter inzage bij de balie van de afdeling Ruimte. Het vastgestelde wijzigingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.heerde.nl.

Op afspraak kan het vastgestelde wijzigingsplan gedurende deze termijn op maandagen buiten kantooruren worden ingezien van 16.00 uur tot 19.00 uur. Als u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dient u vooraf contact op te nemen met het team Ruimtelijk Beleid en Ontwikkeling, telefoon 0578-699 452.

Beroep

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt bij het college van burgemeester en wethouders, alsmede een belanghebbende, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.6 lid 1a van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht zijn zienswijze naar voren heeft gebracht bij het college van burgemeester en wethouders, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Heerde, 14 september 2010

Het college van Heerde,

W.R.J.M. Pijnenburg-Adriaenssen.

Secretaris,

F. Dijkstra.

Naar boven