Projectbesluit vastgesteld voor de bouw van een groepsaccommodatie op het bungalowpark Hoge Hexel

De gemeenteraad heeft op 31 augustus 2010 het volgende projectbesluit vastgesteld: ‘Projectbesluit Bungalowpark Hoge Hexel- groepsaccommodatie’. Door dit projectbesluit wordt de bouw van een groepsaccommodatie op het bungalowpark mogelijk gemaakt. Tevens heeft de gemeenteraad besloten om voor het plangebied geen exploitatieplan vast te stellen, omdat het kostenverhaal verzekerd is via een exploitatieovereenkomst.

Het projectbesluit staat vanaf 16 september 2010 op www.wierden.nl/bestemmingsplannen. Vanaf dat moment is het plan ook te raadplegen via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0189.PB2010000036-0003. Daarnaast ligt het projectbesluit vanaf die datum gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis.

Beroep

Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kunnen u en andere belanghebbenden binnen 6 weken na de dag waarop dit besluit bekend is gemaakt of is toegezonden, een beroepschrift indienen bij de rechtbank te Almelo.

Dat beroepschrift moet voorzien zijn van:

  • de naam en adres van de indiener

  • de dagtekening

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht

  • de gronden van het bezwaar (waarom stelt u beroep in).

Daarnaast kunt u de voorzieningenrechter van de rechtbank in Almelo verzoeken een voorlopige voorziening te treffen als onverwijlde spoed – gelet op de betrokken belangen – dat vereist. In dat geval moet u een kopie van het beroepschrift meesturen. U moet er rekening mee houden dat er kosten verbonden zijn aan de behandeling van een verzoek om een voorlopige voorziening. Over de hoogte van het griffierecht kunt u contact opnemen met de rechtbank.

Het verzoek om een voorlopige voorziening richt u aan: de voorzieningenrechter van de Arrondissementsrechtbank Almelo, postbus 323, 7600 AH Almelo.

Naar boven