Voorbereidingsbesluit Rijksstraatweg te Glimmen

Burgemeester en wethouders van Haren maken ingevolge artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 29 maart 2010 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid voor het perceel Rijksstraatweg 136 te Glimmen.

Het bouwplan voorziet in het realiseren van realiseren van vijf appartementen in de bestaande boerderij, het oprichten van een bijgebouw en het gebruiken van de aangrenzende gronden als tuin. Het realiseren van vijf appartementen voldoet aan het geldende bestemmingsplan. De overige onderdelen van het plan zijn niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. Het vaststellen van dit voorbereidingsbesluit biedt de mogelijkheid medewerking te verlenen aan het oprichten van een bijgebouw en het gebruiken van de gronden als tuin. Het raadsbesluit treedt in werking op 17 september 2010. Tegen dit besluit kan geen bezwaarschrift worden ingediend.

Het raadsbesluit en de daarbij behorende tekening liggen met ingang van 17 september 2010 ter inzage tijdens de openingsuren bij de receptie in het gemeentehuis van Haren. Het raadsbesluit en de kaart zijn ook digitaal beschikbaar op www.haren.nl.

Naar boven