Vaststelling projectbesluit voor de functie kinderdagverblijf, Oud Eemnesserweg 5-b (artikel 3.10 Wro)

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat ze een projectbesluit als bedoeld in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) heeft vastgesteld om de functie kinderdagverblijf mogelijk te maken in het bestaande kantoorpand aan de Oud Eemnesserweg 5-b (3741 MP Baarn).

Ter voorbereiding van het projectbesluit is de procedure gevolgd die is voorgeschreven in artikel 3.11 Wro. Dit houdt o.a. in dat het ontwerpprojectbesluit gedurende zes weken (dinsdag 29 juni t/m maandag 9 augustus 2010) ter inzage is gelegd en dat belanghebbenden in deze periode zienswijzen in konden dienen. In deze periode zijn geen zienswijzen ontvangen.

Wilt u het projectbesluit inzien?

Het projectbesluit kunt u, samen met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, van woensdag 15 september t/m dinsdag 26 oktober 2010 online raadplegen via www.baarn.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het projectbesluit inzien in het gemeentehuis bij de balie Frontoffice.

Bent u het niet eens met dit besluit?

Gedurende bovengenoemde periode kunnen belanghebbenden, die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpprojectbesluit hebben ingediend, dan wel belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij tijdens de terinzageleggingstermijn hier redelijkerwijze niet toe in staat waren geweest, tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Utrecht, sector Bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA Utrecht.

In spoedeisende zaken kunt u, zodra het beroepschrift is ingediend, een voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Utrecht, sector bestuursrecht, Postbus 13023, 3507 LA, Utrecht. Houdt u er rekening mee dat hieraan kosten verbonden zijn (informatie bij de griffier van de Rechtbank op nummer 030-22 33 000).

Voor meer informatie over het projectbesluit kunt u contact opnemen met mevrouw L. Bode via telefoonnummer 035-5481896 of mevrouw M. Hepp via telefoonnummer 035-5481854.

Naar boven