Gemeente Schagen

Vastgesteld bestemmingsplan ‘Sportfaciliteit Campusterrein’

Burgemeester en wethouders van Schagen maken bekend dat de raad in zijn vergadering van 26 januari 2010 het bestemmingsplan ‘Sportfaciliteit Campusterrein’ gewijzigd heeft vastgesteld. De wijzigingen hebben alleen betrekking op enkele tekstuele verbeteringen in de toelichting van het bestemmingsplan.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan is een planologisch-juridische regeling met als doel het op de locatie Emmalaan/Oranjelaan realiseren van een sportfaciliteit ten behoeve van de nabij gelegen Gemeentelijke Scholengemeenschap Schagen. Het bestemmingsplan bestaat uit regels, een verbeelding (plankaart) en een toelichting met bijlagen.

Ter inzage

Het bestemmingsplan en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 4 februari 2010 gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis, Laan 19 te Schagen, bij de cluster Bouwzaken op werkdagen van 8.15−12.00 uur en ’s middags op afspraak.

De stukken zijn eveneens digitaal te raadplegen via de gemeentelijke website: www.schagen.nl, rubriek: beleid en plannen, onder bestemmingsplannen, klikken op: bestemmingsplannen in voorbereiding.

Beroep en voorlopige voorziening

Binnen de genoemde termijn van 6 weken kunnen de volgende belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • a. belanghebbenden die tijdig bij de gemeenteraad een zienswijze naar voren hebben gebracht;

  • b. belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest om een zienswijze naar voren te brengen;

  • c. belanghebbenden die beroep instellen tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling heeft aangebracht.

Het beroep dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de genoemde termijn van terinzageligging. Het instellen van beroep schorst de werking van het besluit niet. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen verzoeken om een voorlopige voorziening. Een verzoek om een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de termijn een dergelijk verzoek is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Schagen, 3 februari 2010

Naar boven