Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Vorden, Ruurloseweg - Enkweg’

Het bestemmingsplan Vorden, Ruurloseweg - Enkweg is onherroepelijk geworden. Het bestemmingsplan ligt voor eenieder ter inzage.

Het plan heeft betrekking op het realiseren van 20 woningen (9 rijwoningen, 2 twee-onder-een-kapwoningen, 5 geschakelde- en 4 vrijstaande woningen) en een appartementengebouw met zorgwoningen en zorgeenheden op het weiland tussen de Groeneweg, de Ruurloseweg en de Enkweg in Vorden.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1876.BP00902-OH01. Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Deze kunt u downloaden via http://ruimtelijkeplannen.bronckhorst.nl/plannen/NL.IMRO.1876.BP00902-/NL.IMRO.1876.BP00902-OH01

  • op papier tijdens de openingstijden bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Bent u op de genoemde tijden niet in de gelegenheid de stukken in te zien, dan kunt u een afspraak maken via ons centrale telefoonnummer (0575) 75 02 50.

U kunt het plan en de technische bestanden ook digitaal benaderen via www.bronckhorst.nl → infobalie → ruimtelijke plannen.

Aangezien het plan thans onherroepelijk is, bestaat er geen mogelijkheid meer tot het indienen van een reactie.

Hengelo (Gld.), 15 september 2010

Burgemeester en wethouders van Bronckhorst,

de secretaris,

P.C.M. van Gog.

De burgemeester,

H.A.J. Aalderink.

Naar boven