Bebouwde kom Alblasserdam, Kom 2010

Ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Alblasserdam bekend, dat zij voornemens zijn om voor het volgende gebied een nieuw bestemmingsplan te gaan voorbereiden:

  • Bebouwde kom Alblasserdam, Kom 2010.

Het bestemmingsplan wordt opgesteld als herstelplan van het bestemmingsplan Kom, (vastgesteld 7 oktober 2009), waar bij de vaststelling een aantal oude planologische rechten is komen te vervallen. Tevens wordt de onherroepelijke bouwvergunning voor de brede school aan de Van Eesterensingel in het plan verwerkt. Mogelijk wordt het plan ook aangepast aan de terminologie van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

Voordat het bestemmingsplan als ontwerp naar buiten zal worden gebracht, zal (voor)overleg plaatsvinden. Tijdens de formele procedure, die te zijner tijd start met een bekendmaking, is er voor eenieder gelegenheid om binnen 6 weken schriftelijke en/of mondelinge zienswijzen naar voren te brengen. Op dit moment liggen er nog geen stukken met betrekking tot dit plan ter inzage.

Naar boven