Bestemmingsplan ‘Mastbos’, wijziging Beukenbos 9 in Bladel

Burgemeester en wethouders van Bladel maken op grond van het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat zij met behulp van wijzigingsbevoegdheid 5 in het bestemmingsplan ‘Mastbos’ de bestemming ‘Groendoeleinden’ en ‘Woondoeleinden’ aan het Beukenbos 9 in Bladel gewijzigd hebben in de bestemming Woondoeleinden 1. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor de bouw van 1 woning op het perceel achter Bleijenhoek 27. Het besluit is verzonden op 1 september 2010.

Alleen degene die een zienswijze heeft ingediend en degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van een zienswijze, kan binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit beroep instellen bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA te ’s-Hertogenbosch.

Binnen deze termijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miranda Huijbregts van de afdeling Volkshuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieu (tel. 0497-361687).

Bladel, september 2010

Naar boven