Ontwerpbestemmingsplan partiële herziening IJsselzone (Loswal) te Wijhe

Het ontwerpbestemmingsplan partiële herziening IJsselzone (Loswal) te Wijhe met als doel de realisatie van een horecagelegenheid, een jongerenontmoetingsplek en het versterken van de recreatieve functies van de loswal te Wijhe en de daarop betrekking hebbende stukken liggen van 10 september 2010 tot en met 21 oktober 2010 ter inzage bij de publieksbalies in Wijhe (Oranjelaan 5) en Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2010004006-0201, is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen bij de raad van de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 16, 8120 AA Olst. U moet vermelden op welke onderdelen van het ontwerpplan de zienswijze betrekking heeft.

Heeft u vragen over ruimtelijke plannen, wilt u plannen inzien of mondeling uw zienswijze indienen, dan kunt u terecht bij de vakgroep Ruimtelijke Ontwikkelingen (Oranjelaan 5, Wijhe), telefonisch te bereiken via het klantcontactcentrum (KCC): telefoonnummer 14 0570.

Naar boven