Vaststelling projectbesluit Prinsengracht 43 K

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum maakt bekend, dat het op 31 augustus 2010 het projectbesluit Prinsengracht 43 K heeft vastgesteld. Het projectbesluit betreft de ligplaatsvergroting van een woonark.

Het projectbesluit – en de daarbij horende ruimtelijke onderbouwing en de voorschriften met bijlagen – liggen van 10 september tot en met 21 oktober 2010 ter inzage in het:

  • Voorlichtingsloket van het stadhuis, Amstel 1. Bel voor openingstijden 14 020 of kijk onder ‘contact’ op www.centrum.amsterdam.nl;

  • Informatiecentrum De Zuiderkerk voor ruimte, bouwen en wonen, Zuiderkerkhof 72. Bel voor openingstijden 020 552 7987 of kijk op www.zuiderkerk.amsterdam.nl.

Het projectbesluit, is met bijbehorende stukken digitaal beschikbaar via www.bestemmingsplannen.amsterdam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen het ontwerpprojectbesluit zijn geen zienswijzen ingediend. Belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijzen bij het dagelijks bestuur kenbaar te maken, kunnen gedurende de termijn van terinzageligging tegen het projectbesluit beroep instellen bij de Rechtbank Amsterdam, Sector bestuursrecht, Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam.

Het projectbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien bij de voorzieningenrechter van de rechtbank tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het projectbesluit pas in werking wanneer op het verzoek is beslist.

Amsterdam, 9 september 2010

Het dagelijks bestuur van het stadsdeel Centrum.

Naar boven