Projectbesluit en de bouwvergunning Zuidzijde 131 te Goudriaan

Burgemeester en wethouders van Graafstroom maken ingevolge het bepaalde in artikel 3:11 van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 46 lid 4 van de Woningwet bekend dat met ingang van 10 september 2010 het projectbesluit en de bouwvergunning voor het bouwen van een bedrijfsloods op het perceel Zuidzijde 131 in Goudriaan (kadastraal bekend gemeente Goudriaan, sectie D, nummers 279 en 362 (ged.)) gedurende zes weken voor iedereen op het gemeentekantoor De Waard, Melkwegplein 1 te Bleskensgraaf ter inzage ligt. De stukken zijn tevens te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken dat de bouwvergunning wordt verleend voor het bouwen van een bedrijfsloods op het perceel Zuidzijde 131 in Goudriaan.

Gedurende voornoemde termijn kan op grond van de Algemene wet bestuursrecht door een belanghebbende die een zienswijze naar voren heeft gebracht, of door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank te Dordrecht, Sector Bestuursrechtspraak, Postbus 7003, 3300 GC Dordrecht. Tevens kan een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het projectbesluit treedt in werking op 22 oktober 2010.

Nadere informatie: Team Regelgeving

Naar boven