Ontwerpprojectbesluit aanleg bouwweg en bouwterrein t.b.v. project Kuststrook-Oost

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten maken bekend het voornemen te hebben om op basis van artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen voor de aanleg van een bouwweg en een bouwterrein ten behoeve van het project Kuststrook-Oost.

In verband hiermee, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, liggen de hierna te noemen bescheiden met ingang van donderdag 9 september 2010 gedurende een periode van 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis voor iedereen ter inzage bij de afdeling RO&V.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://NL.IMRO.0313.Randmeer0801-0201.

Het betreft hier het ontwerpprojectbesluit voor de aanleg van een bouwweg en bouwterrein ten behoeve van de realisatie van het project Kuststrook-Oost te Spakenburg, waarvan deel uit maakt een ruimtelijke onderbouwing. In de ruimtelijke onderbouwing is een nadere motivering gegeven van het project. Tijdens de inzagetermijn kan iedereen naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten, Postbus 200, 3750 GE te Bunschoten-Spakenburg. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpprojectbesluit in samenhang met de bouwvergunning deze betrekking heeft. Degenen die een mondelinge reactie willen geven kunnen dat doen na het maken van een afspraak. Dat kunt u doen door contact op te nemen met de heer J.E.P.M. Reijnen via telefoonnummer 033-2991569. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt. Een bezwaarschriftprocedure na het daadwerkelijke besluit is vervolgens niet mogelijk. Wel is dan beroep mogelijk bij de rechtbank te Utrecht, afdeling bestuursrechtspraak.

Voor meer informatie over deze kennisgeving kunt u contact opnemen met de heer J.E.P.M. Reijnen.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 9 september 2010 digitaal te raadplegen op onze website, www.bunschoten.nl.

Bunschoten, 8 september 2010

Secretaris/directeur,

J.P. van Velden.

Burgemeester,

M. van de Groep.

Naar boven