Start terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘gymzaal Meteren’

Met ingang van 10 september 2010 ligt bij het Klantencontactcentrum voor zes weken ter inzage:

het ontwerp van het bestemmingsplan ‘bestemmingsplan gymzaal, Meteren’ De planstukken zijn tevens te raadplegen op de website: www.geldermalsen.nl → projecten → Meteren → bestemmingsplan gymzaal, Meteren.

Toelichting

Het bestemmingsplan moet het mogelijk maken dat de realisatie plaatsvindt van de gymzaal ten oosten van de Wilhelminazijstraat te Meteren. Realisatie van deze gymzaal is noodzakelijk vanwege het dringende tekort aan een lokale gymzaal. Dit tekort is ontstaan na realisatie van de wijk Kalenberg. Het plangebied is gelegen tussen de wijk Kalenberg en de kern Meteren. In dit gebied is een recreatieve waterplas aangelegd. De planlocatie ligt met de noordkant tegen deze recreatieplas aan.

Vanwege een publicatiefout bij de start van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan in januari 2010 vindt de terinzagelegging opnieuw plaats. Inhoudelijk is het bestemmingsplan, op enkele tekstuele aanpassingen na, niet gewijzigd.

Reageren

Gedurende de inzagentermijn t/m 21 oktober 2010, kan iedereen een schriftelijke reactie sturen naar het college van B&W. Zie zienswijze, bezwaar & beroep. Indien u een mondelinge reactie wilt geven, dan moet u hiervoor uiterlijk 14 oktober 2010, tijdens kantoortijden op maandag, woensdag en donderdag, een afspraak maken met mevr. I. Broekmans, tel. (0345) 586611.

Naar boven