Ontwerpbestemmingsplan ‘Hildegaertschool’ ter inzage

Vanaf 8 september ligt gedurende een periode van zes weken op werkdagen (08-09-2010 t/m 19-10-2010) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Hildegaertschool’ (met bijbehorende stukken) voor eenieder ter inzage ligt bij:

De secretarie van de deelgemeente Hillegersberg - Schiebroek, Melanchtonweg 100, 3005 GA Rotterdam.

Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Het projectbestemmingsplan ziet toe op de nieuwbouw van een schoolgebouw in twee bouwlagen en een klein gedeelte van drie bouwlagen waar de gymzaal is gesitueerd.

De voorgestelde ontwikkeling past niet in het vigerend bestemmingsplan ‘Molenlaankwartier’. Met het onderhavig bestemmingsplan wordt de voorgestelde ontwikkeling mogelijk gemaakt.

Het plangebied is gelegen aan de Debussylaan 11 in de wijk Molenlaankwartier. Het plangebied heeft een oppervlakte van circa 1654 m2 en maakt deel uit van het perceel, waarop de huidige Hilldegaertschool gevestigd is. Aan de noord- en westzijde wordt het plangebied begrensd door de Van Beethovensingel. Aan de zuidzijde door de Terbregselaan en aan de oostzijde door de Debussylaan.

Gedurende bovengenoemd termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk zijn/haar zienswijzen kenbaar maken bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek, postbus 34020, 3005 GA Rotterdam. De servicebalie is dagelijks geopend van 9.00 tot 15.00 uur en iedere donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Voor het inzien van het bouwplan buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 461 55 61.

Rotterdam, 8 september 2010

De secretaris van de deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek,

H. Keizer.

Naar boven