Ontwerpprojectbesluit op het perceel Walstrolaan 2, Scherpenzeel

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.11, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van de gemeente Scherpenzeel bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van art. 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening een projectbesluit te nemen en bouwvergunning conform art. 40 van de Woningwet te verlenen voor het plaatsen van een noodlokaal aan de Walstrolaan 2 te Scherpenzeel.

Wat beoogt dit plan

Het project omvat het plaatsen van een noodlokaal naast het bestaande noodlokaal. Met dit besluit worden de beide noodlokalen planologisch mogelijk gemaakt. De noodlokalen zijn van tijdelijke aard en zullen naar verwachting nog drie jaar nodig zijn.

U kunt het plan inzien

Het plan ligt met ingang van woensdag 8 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag) kan het plan worden ingezien bij de sector Grondgebied (Buitenplaats, aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Daarnaast vindt u een digitale weergave van dit bestemmingsplan op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0279.PBwalstrolaan2-ow01 en op de gemeentelijke website, www.scherpenzeel.nl (onder Bouwen, wonen en veiligheid\bestemmingsplannen).

Hoe kunt u reageren

U kunt schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar maken gedurende de termijn dat het plan ter inzage ligt (dus tot en met dinsdag 19 oktober 2010). Uw schriftelijke reactie kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Scherpenzeel, postbus 100, 3925 ZJ in Scherpenzeel. Hiervoor kunt u een afspraak maken met een medewerker van de sector Grondgebied via het secretariaat telefoonnummer: (033) 277 23 24.

Scherpenzeel, 8 september 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

V.J.M. van Arkel,

secretaris.

J.J.H. Colijn-de Raat,

burgemeester.

Naar boven