stcrt-2010-1397-001.png Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Driehuis en Velsen-Zuid’

Burgemeester en Wethouders van Velsen maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 31 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat het bestemmingsplan ‘Driehuis en Velsen-Zuid’ onherroepelijk is geworden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de woonkernen Driehuis en Velsen-Zuid en de bijbehorende parken en landgoederen. Het plangebied wordt globaal als volgt begrensd: in het noorden door het Noordzeekanaal, in het oosten en zuiden door het spoortracé Haarlem–Beverwijk en in het westen door de Duin- en Kruidbergerweg en het spoortracé Haarlem-IJmuiden.

De Raad van State heeft op 20 januari 2010 uitspraak gedaan en goedkeuring onthouden aan het perceel aan de Driehuizerkerkweg 9, en daarmee het besluit van Gedeputeerde Staten, voor zover deze betrekking heeft op dit perceel, vernietigd.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage op het stadhuis bij de balie van afdeling Vergunningen en Uitvoering, Dudokplein 1, geopend op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Eveneens is het bestemmingsplan in te zien via www.velsen.nl.

Aangezien het plan onherroepelijk is, bestaat geen mogelijkheid tot het indienen van een reactie.

Naar boven