stcrt-2010-1396-001.png Ontwerp-structuurvisie Wierden

Burgemeester en wethouders van Wierden maken bekend dat de ontwerp-structuurvisie voor het gehele grondgebied van de gemeente ter inzage wordt gelegd, dat de naam heeft gekregen ‘Structuurvisie Wierden’. In de visie staat wat de gemeente op lange termijn met de ruimte in de gemeente Wierden wil doen. In hoofdzaak is de structuurvisie een bundeling van bestaand beleid en plannen. De structuurvisie van de gemeente Wierden is een toekomstvisie op de ruimtelijke ontwikkelingen in de gemeente: vanaf nu tot 2030. Naast de vraag wat we willen bereiken (ruimtelijke ontwikkelingsvisie), staat er ook in hoe we dit willen bereiken (uitvoeringsparagraaf).

Informatie- en inloopavond

Op 3 februari 2010 van 19.30 tot 21.00 uur is in de Burgerzaal van het gemeentehuis in Wierden een inloopbijeenkomst over de ontwerp-structuurvisie. De bijeenkomst start met een presentatie over de ontwerp-structuurvisie om 20.00 uur gevolgd door een inloopgedeelte.

Inzage

De ontwerp-structuurvisie ligt met ingang van 4 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Bouwen en wonen in het gemeentehuis. Tijdens de periode dat het plan ter inzage ligt kan iedereen zijn of haar zienswijze indienen tegen de ontwerp-structuurvisie. Een zienswijze kan op een aantal manieren ingediend worden:

  • Schriftelijk. Richt uw zienswijze aan het ‘Gemeente Wierden, Gemeenteraad, postbus 43, 7640 AA Wierden’.

  • Via de website. In dit geval kunt u gebruik maken van het formulier ‘Zienswijzen en bedenkingen’ dat u kunt vinden op onze website.

  • Mondeling. Hiervoor kunt u een afspraak maken bij het loket Bouwen en wonen (tel. 0546-580 838, e-mail: bouwenenwonen@wierden.nl).

Vervolgprocedure

Na verwerking van de zienswijzen wordt het plan, eventueel gewijzigd, vastgesteld. Dat wordt gepubliceerd in de wekelijkse advertentie van de gemeente in De Driehoek en op onze website www.wierden.nl.

Naar boven