Ontwerpbestemmingsplan ‘Beneden-Leeuwen, Konijnenwal’

De gemeente West Maas en Waal is voornemens om op een vrijkomende locatie aan het Zijveld in Beneden-Leeuwen te ontwikkelen. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in 3 kavels waarop de bouw van 1 vrijstaande en 2 2-onder-1-kap woningen mogelijk is, 10 rijwoningen en een appartementencomplex met daarin 9 woningen en bijbehorende bergingen. De bebouwing op het perceel in het oosten van het plangebied was in gebruik als garagebedrijf en is inmiddels geamoveerd. De resterende gronden waren in gebruik als volkstuinen.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 9 september 2010 gedurende zes weken inzien bij de Centrale balie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij de gemeenteraad tegen het bestemmingsplan.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw M. Haasen van team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt. De raad stelt hen die tijdig een zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid tot het geven van een mondelinge toelichting.

Ook is het bestemmingsplan te bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.westmaasenwaal.nl via de rubriek ‘Bouwen en wonen’ onder de kop ‘bestemmingsplannen’.

Beneden-Leeuwen, 8 september 2010

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

Th. A.M. Steenkamp.

Naar boven