stcrt-2010-1395-001.png Bestemmingsplan Oude Kleefsebaan nr. 69 (Berg en Dal) vastgesteld

Burgemeester en wethouders van Groesbeek maken conform artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 21 januari 2010 het bestemmingsplan Oude Kleefsebaan nr. 69 (Berg en Dal) ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Groesbeek, sectie K, nummer 868 en betreft een garagebedrijf. Met het bestemmingsplan wordt de bestaande bouwkundige situatie op het perceel planologisch vastgelegd.

Het vastgestelde bestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 3 februari 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het gemeentehuis bij de afdeling VROM (kamer 227), Dorpsplein 1 te Groesbeek op werkdagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur. Indien inzage is gewenst buiten de genoemde kantooruren , dan kan contact worden opgenomen met de heer T. Onderstal van de afdeling VROM op telefoonnummer 024-39 96 127. Dit geldt tevens voor vragen of nadere informatie ten aanzien van het plan. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website: www.groesbeek.nl.

Tegen de vaststelling van het bestemmingsplan kan binnen voormelde termijn van terinzagelegging beroep worden ingesteld door degene die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende, die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro jo. afdeling 3.4 Awb een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hierboven vermelde beroepstermijn. Binnen de beroepstermijn kan, indien beroep is ingesteld, tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden ingediend, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat beroep is beslist. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift en van een verzoek om voorlopige voorziening is een griffierecht verschuldigd.

Naar boven