stcrt-2010-1393-001.png Projectbesluit ‘Verplaatsen handbalveld, sportpark Heidepark’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen maken op grond van het bepaalde in artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 25 januari 2010 het projectbesluit heeft genomen voor het verplaatsen van het handbalveld op sportpark Heidepark, Lemelerveld. De verplaatsing van het handbalveld is nodig om de uitbreiding van de sporthal te kunnen realiseren. Hierdoor komt het nieuwe handbalveld deels te liggen in een bestaande bosstrook, op de plek waar zich nu een opslagplaats gemeentelijke werken bevindt. Het projectbesluit heeft betrekking op het gebied Zwembadlaantje/Verbindingsweg 1A en is vooruitlopend op de herziening van het bestemmingplan genomen.

Het projectbesluit ligt voor eenieder ter inzage van 3 februari 2010 tot en met 17 maart 2010 bij de receptie in het gemeentehuis van Dalfsen en bij het servicepunt in Lemelerveld.

U kunt het projectbesluit ook inzien via de gemeentelijke website www.dalfsen.nl.

Tijdens deze termijn kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden die redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze in te dienen een beroepschrift indienen bij de Rechtbank van Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 BG Zwolle.

Het projectbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Dit kan voorkomen worden door naast een beroepschrift, ook een gemotiveerd verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, te sturen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank in Zwolle, sector Bestuursrecht, postbus 10067, 8000 GB Zwolle. Voor de behandeling van een beroepschrift en voor een verzoek om een voorlopige voorziening te treffen, is griffierecht verschuldigd.

Dalfsen, 2 februari 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dalfsen.

Naar boven