Goedkeuring bestemmingsplan bedrijventerrein Beinum

Burgemeester en wethouders van Doesburg maken, ingevolge het bepaalde in artikel 28 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening bekend, dat Gedeputeerde Staten van Gelderland bij besluit van 26 augustus 2010 (nummer 2010-003707) goedkeuring hebben verleend aan het bestemmingsplan bedrijventerrein Beinum.

Het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Beinum’ voorziet in een herziening van het bestemmingsplan voor de gronden welke globaal zijn gelegen ten zuiden van het Broekhuizerwater, ten westen en noorden van de provinciale weg N338 en ten oosten van de woonwijk Beinum. Het bestemmingsplan heeft een consoliderend karakter, waarbij het bedrijfsmatige karakter van het bedrijventerrein Beinum centraal staat.

Het goedkeuringsbesluit ligt met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van donderdag 9 september 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage op het publieksbureau, Ph. Gastelaarsstraat 2 te Doesburg. Het publieksbureau is maandag t/m donderdag van 08.00 tot 15.30 uur en vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur geopend. Ook is het publieksbureau op maandagavond geopend van 18.00 tot 19.30 uur, desgevraagd kan op deze avond het plan vanaf 18.00 uur gedurende drie aaneengesloten uren worden ingezien. Het goedkeuringsbesluit is tevens in te zien op www.doesburg.nl.

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen:

  • a. zij die zich tijdig met hun bedenkingen tegen het vastgestelde plan bij Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben gericht, alsmede,

  • b. belanghebbenden, die aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om zich tijdig tot Gedeputeerde Staten van Gelderland te wenden,

  • c. eenieder die bedenkingen heeft tegen het besluit van Gedeputeerde Staten voor zover het besluit strekt tot de onthouding van goedkeuring,

schriftelijk tegen het goedkeuringsbesluit beroep aantekenen door middel van het indienen van een beroepschrift bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het bestemmingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Voor een schorsing dient een apart verzoek te worden ingediend. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Doesburg, 8 september 2010

P. Schadd-de Boer,

burgemeester (wnd.).

J.E. Diepeveen,

secretaris.

Naar boven