Vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening zone industrielawaai Groote Lindt/Dordt-west’

stcrt-2010-1388-001.png

Overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt tijdens de openingsuren het door de raad op 19 januari 2010 vastgestelde bestemmingsplan ‘Herziening zone industrielawaai Groote Lindt/Dordt-west’ met ingang van 4 februari 2010 gedurende zes weken ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het bestemmingsplan is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl\ruimtelijkeplannen.

Het ontwerp heeft betrekking op een deel van de binnenstad, de wijken Krispijn, Wielwijk, Crabbehof, Amstelwijck en Dordtse Kil 2. In het ontwerp wordt de in 1991 bij Koninklijk Besluit vastgestelde zone industrielawaai van de industriegebieden Groote Lindt en Dordt-west aangepast aan de actuele akoestische situatie en de plannen voor het gebied Zeehavens.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan heeft de gemeenteraad geen wijzigingen in het ontwerp aangebracht.

Tot en met 17 maart 2010 kan degene die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dat niet tijdig heeft gedaan, tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 AE Den Haag).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 18 maart 2010. Indien gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de inwerkingtreding van het vaststellingsbesluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Dordrecht, 3 februari 2010

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.
Naar boven