24e Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied C. Meijer B.V.’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat zij op 20 augustus 2010 hebben besloten het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ te wijzigen met toepassing van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening. Met dit wijzigingsplan wordt een vormverandering van het agrarisch bouwvlak mogelijk gemaakt voor C. Meijer B.V. op het perceel aan de Bathseweg 45 en 47 in Rilland. Het ontwerpwijzigingsplan heeft van 25 februari 2010 tot en met 7 april 2010 voor eenieder ter inzage gelegen. Op het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen naar voren gebracht.

Van 9 september 2010 tot en met 20 oktober 2010 ligt het besluit, samen met het wijzigingsplan en het desbetreffende bestemmingsplan ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het gemeentehuis is op maandag, dinsdag en woensdag geopend van 09.00 uur tot 14.00 uur, op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en verder uitsluitend op afspraak. Zo’n afspraak kunt u maken via het sectorsecretariaat onder doorkiesnummer (0113) 395395. U kunt de stukken ook digitaal inzien. Daartoe raadpleegt u www.reimerswaal.nl, vervolgens kiest u voor ‘Reimerswaal’, dan ‘Wet- en regelgeving’, ‘Bestemmingsplannen’ en tenslotte treft u onder ‘Buitengebied’ de ‘24e wijziging Buitengebied, C. Meijer B.V.’ aan. Tegen voornoemd besluit kan gedurende de termijn van terinzagelegging alleen door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijzen heeft ingediend tegen het ontwerpwijzigingsplan, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kruiningen, 8 september 2010

Namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal:

J. Gideonse,

hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling.

Naar boven