Ontwerpbestemmingsplan ‘Weijererf’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reusel-De Mierden maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt met ingang van 13 september 2010 gedurende zes weken ter inzage het ontwerpbestemmingsplan ‘Weijererf’.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de ontwikkeling van een woongebied in twee fasen. Fase 1 heeft betrekking op 29 bouwkavels (waarvan 14 bouwkavels voor ruimte voor ruimtewoningen en 15 bouwkavels voor reguliere woningen). De bouwkavels worden alle uitgegeven door de Ontwikkelingsmaatschappij Ruimte voor Ruimte.

Het woongebied wordt aan de noordzijde begrensd door de Wegekker, aan de oostzijde door een groenvoorziening, aan de zuidzijde door het Weijereind en aan de westzijde door de Kruisstraat.

Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding (plankaart).

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Weijererf’ met het ontwerpbesluit en de van belang zijnde bijlagen tot vaststelling kunnen worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.reuseldemierden.nl.

Bovendien ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage gedurende bovengenoemde periode van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op dinsdag tot 19.00 uur in het gemeentehuis (balie afdeling Ruimte en Bouwen en in de centrale hal van het gemeentehuis). Gedurende deze periode kan eenieder zienswijzen indienen.

Schriftelijke zienswijzen kunnen gericht worden aan de gemeenteraad van Reusel-De Mierden, Postbus 11, 5540 AA Reusel.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient een afspraak te worden gemaakt. Daarvoor kunt u zich wenden tot mevrouw M. Schmitz (tot en met 1 oktober 2010) en vanaf 4 oktober 2010 met de heer C. Stolwijk, onder nummer 0497-650650.

De schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar C. Stolwijk, telefoon 0497-650650.

Reusel, 10 september 2010

Naar boven