stcrt-2010-1385-001.png Ontwerpbestemmingsplan ‘Rechtvaart 2010’

B&W maken bekend dat met ingang van donderdag 4 februari tot en met woensdag 17 maart 2010 het ontwerpbestemmingsplan ‘Rechtvaart 2010’ met de daarbij behorende stukken voor iedereen terinzage liggen in de Gemeentewinkel, Nieuwe Markt 5 in Kaatsheuvel. Tevens zijn deze stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.loonopzand.nl.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft als doel om een actueel juridisch-planologisch kader te bieden voor het gebied aan de Rechtvaart, dat ligt in de bebouwde kom van Kaatsheuvel. Het plangebied wordt globaal begrensd door de kruising Rechtvaart-Hoge Zandschel aan de westzijde en door de kruising Rechtvaart-Sweenstraat-Antoniusstraat aan de oostzijde. Het ontwerpbestemmingpslan heeft voornamelijk als doel om de bestaande bebouwing en het bestaande gebruik van gronden van een adequate juridische regeling worden voorzien. Daarnaast maakt op een beperkt aantal plaatsen ontwikkelingen mogelijk.

Iedereen kan gedurende de termijn van terinzagelegging bij de gemeenteraad zienswijzen kenbaar maken over het ontwerpbestemmingsplan. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel. Voor het inbrengen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de behandelend ambtenaar, de heer J. van den Berg, telefoonnummer 0416-289288 of e-mail: j.vandenberg@loonopzand.nl.

Naar boven