Goedkeuring wijzigingsplan deel perceel Grensstraat 92

Burgemeester en wethouders van Landgraaf maken bekend dat het wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening voor een deel van het perceel Grensstraat 92, kadastraal bekend Ubach over Worms, sectie D nr. 587, vastgesteld door het college van Burgemeester en Wethouders op 4 augustus 2009, door de Gedeputeerde Staten van de Provincie Limburg op 17 augustus 2010 is goedgekeurd.

Het wijzigingsplan wijzigt een deel van bestemming op het betreffende perceel van ‘Agrarisch gebied’ naar ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’, zodat ter plaatse de realisatie van een opslagloods/werktuigenberging en uitbreiding van de verharding mogelijk is.

Het goedkeuringsbesluit en het wijzigingsplan liggen vanaf 9 september 2010 t/m 20 oktober 2010 ter inzage bij de balie Vergunningen van de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 1 alhier, gedurende de openingstijden. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen op de gemeentelijke website, www.landgraaf.nl onder Gemeentenieuws. Het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Belanghebbenden kunnen gedurende de bovengenoemde termijn, ingevolge het bepaalde in artikel 8.2 Wet ruimtelijke ordening, beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Tevens kan de indiener van het beroepschrift verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist.

Naar boven