Regeling van de Minister van Verkeer en Vervoer van de Nederlandse Antillen van 25 januari 2010, nr. CEND/HDJZ-2010/14 sector SCH, tot wijziging van de Regeling Nederlands-Antilliaanse tarieven Schepenwet 2009

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat,

Handelende in overeenstemming met de Minister van Verkeer en Vervoer van de Nederlandse Antillen;

Gelet op artikel 72, eerste lid, van de Schepenwet;

Besluit:

ARTIKEL I

In artikel 26 van de Regeling Nederlands-Antilliaanse tarieven Schepenwet 2009 wordt in de eerste kolom van de tabel onder 1.1 Ontkoppelingssystemen ‘f 11631,–’ vervangen door: f 1631,–.

Artikel II

Deze regeling treedt in werking met ingang van 1 maart 2010.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant, in de Curaçaosche Courant en in het Afkondigingsblad van Aruba worden geplaatst.

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat,

J.C. Huizinga-Heringa.

TOELICHTING

Met ingang van 15 september 2009 is de Regeling Nederlands-Antilliaanse tarieven Schepenwet 2009 in werking getreden. De onderhavige regeling voorziet in het herstellen van een foutief vermeld tarief in de tabel bij artikel 26 van de regeling. Het betreft het tarief voor het onderzoek ten behoeve van de typegoedkeuring van ontkoppelingssystemen, alsmede voor de daarbij behorende afgifte van het document ten bewijze dat deze materialen voldoen aan de bij of krachtens de Schepenwet gestelde eisen.

De Staatssecretaris van Verkeer en Waterstaat,

J.C. Huizinga-Heringa.

Naar boven