Vastgesteld bestemmingsplan ‘Hippisch recreatiepark’

Burgemeester en wethouders van Stadskanaal maken bekend dat de gemeenteraad op 30 augustus 2010 het bestemmingsplan ‘Hippisch recreatiepark’ ongewijzigd heeft vastgesteld. Het plangebied betreft een gebied gelegen aan de Kettingweg. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om een hippisch recreatiepark met daarbij behorende voorzieningen, een zandwinning en dagrecreatieve voorzieningen mogelijk te maken.

Waar en wanneer kunt u het bestemmingsplan inzien?

Vanaf donderdag 9 september 2010 tot en met woensdag 20 oktober 2010 ligt het bestemmingsplan gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage bij het publieksbureau van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. Het bestemmingsplan is tevens in digitale vorm te raadplegen op www.stadskanaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

U wilt een zienswijze indienen?

Degene die tijdig zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest, kan tijdens de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (AbRS), Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de Voorzitter van de AbRS een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Naar boven