stcrt-2010-1382-001.png Bekendmaking ontwerp Landgoedbiotoop ter visie gelegd

De ontwerp Landgoedbiotoop, artikel 14 van de ontwerp Provinciale Verordening Ruimte ligt van 1 tot en met 28 februari 2010 ter visie. De ontwerp Landgoedbiotoop heeft als doel om de ruimtelijke kwaliteit van de historische landgoederen te versterken en is gebaseerd op het Beleidskader Landgoederen dat op 11 november 2009 door GS is vastgesteld.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

De ontwerp landgoedbiotoop, artikel 14 van de Provinciale Verordening Ruimte ligt ter inzage bij het klantencentrum informatiediensten (bibliotheek) van het provinciehuis en de gemeenten in Zuid-Holland.

Hoe dient u uw zienswijze in?

U kunt uw zienswijze op de ontwerp Landgoedbiotoop digitaal of schriftelijk indienen van 1 tot en met 28 februari 2010. Via www.zuid-holland.nl/landgoederen kunt u een digitaal formulier invullen. U kunt dit digitaal ondertekenen en versturen, of ingevuld uitprinten en ondertekend opsturen naar:

Provincie Zuid-Holland

Bureau Cultuur en Vrije Tijd

Postbus 90602

2509 LP Den Haag

Gegevens vermelden

Het is belangrijk dat u uw zienswijze zo concreet mogelijk is. Vermeld in elk geval uw naam, adres en contactgegevens, de datum en onderdeel van het ontwerp waar uw zienswijze betrekking op heeft en wat uw motive-ring is. Als het over een specifieke landgoedbiotoop gaat, noem dan ook de naam hiervan.

Informatieavond

Tijdens de inspraakperiode is er een informatieavond. Datum en tijd: • dinsdag 16 februari van 19.30 tot 22.00 uur Plaats: Provinciehuis Den Haag, Zuid-Hollandplein 1.

Vervolg

Ieder die een zienswijze heeft ingediend, ontvangt de nota van beantwoording met alle zienswijzen voorzien van een reactie. De zienswijzen kunnen leiden tot aanpassing van het ontwerp. Mocht u vinden dat er onvoldoende aan uw zienswijze tegemoet is gekomen dan kunt u uw zienswijze nog mondeling toelichten bij Provinciale Staten. Provinciale Staten stellen uiteindelijk de ontwerp Landgoedbiotoop en de Verordening Ruimte vast.

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen kunt u terecht bij Bureau Cultuur en Vrije tijd van de provincie Zuid-Holland, telefoon 070-441 7302, een e-mail sturen naar chs@pzh.nl of via www.zuid-holland.nl/landgoederen

Naar boven