Ontwerp uitwerkingsplan ‘Anloo Buitengebieden, uitwerkingsplan De Hullen 8a’ ter inzage

Burgemeester en wethouders van Aa en Hunze maken bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘Anloo Buitengebieden, uitwerkingsplan De Hullen 8a’ en het ontwerpbesluit ter inzage ligt. Dit in overeenstemming met artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Het ontwerp uitwerkingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend Anloo, sectie U, nr. 331 (geheel) en plaatselijk bekend De Hullen 8a te Annen. Op basis van de uitwerkingsbevoegdheid in het bestemmingsplan is het mogelijk een bedrijfswoning op het perceel te realiseren. Het uitwerkingsplan vormt de planologische en juridische basis hiervoor.

Informatief wordt aangegeven dat de bestaande opstallen op dit perceel worden afgebroken en dat daar een nieuwe bedrijfswoning en bijgebouw, beide in landelijke stijl, voor terug gebouwd worden.

Het bovengenoemde ontwerp uitwerkingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken, met ingang van 9 september 2010 gedurende zes weken ter inzage bij de centrale publieksbalie in het gemeentehuis, Spiekersteeg 1 in Gieten.

Ook is het genoemde ontwerp uitwerkingspan met bijbehorend ontwerpbesluit digitaal te raadplegen via www.aaenhunze.nl (onder het kopje ‘Wonen en Leven’/‘bestemmingsplannen’) en www.ruimtelijkeplannen.nl. Gedurende deze termijn kunnen belanghebbenden zowel schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerp uitwerkingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Wilt u een mondelinge zienswijze geven dan kunt u hiervoor een afspraak maken met de heer G.A. Ebels, via telefoonnummer (0592) 267718.

Naar boven