Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Erve Meyerinkbroek’

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend:

Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Erve Meyerinkbroek’

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft in haar vergadering van 31 augustus 2010 besloten het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Erve Meyerinkbroek’ ter inzage te leggen. Het plangebied ligt ten noordwesten van Sint Isidorushoeve en betreft de percelen behorende bij de Benteloseweg 23/25.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening Erve Meyerinkbroek’ (inclusief eventueel bijbehorende bijlagen) ligt met ingang van donderdag 9 september 2010 tot en met woensdag 20 oktober 2010 voor een periode van zes weken voor iedereen ter inzage. Het bestemmingsplan ligt ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Het gemeentehuis is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur.

Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via onze website www.Haaksbergen.nl onder het kopje ‘Bouwen en Wonen’. Hier vindt u de rechtstreekse link naar het ontwerpbestemmingsplan: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?.

Tijdens de terinzage termijn kan een ieder reageren. Uw zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad, Postbus 102, 7480 AC Haaksbergen. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge zienswijze. Hiervoor kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, Björn Weustink, telefoonnummer (053) 573 45 67.

Haaksbergen, 8 september 2010

Burgemeester en wethouders van Haaksbergen,

K.B. Loohuis,

burgemeester.

H.M. de Bruijn-Franken,

secretaris a.i.

Naar boven