Onherroepelijke bestemmingsplannen: Zeelst pastorietuin, Oerle corr. herz. 2010, Habraken bedrijfsverzamelgebouw

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat tegen de onderstaande vastgestelde bestemmingsplannen geen beroep is ingesteld. De plannen zijn daarmee op 20 augustus 2010 onherroepelijk geworden.

Naam

  • 1. Bestemmingsplan ‘Zeelst, herziening pastorietuin’.

Omschrijving

Voor een bouwplan van 20 appartementen is op 5 oktober j.l. een bouwvergunning verleend op basis van artikel 19 lid 2 Wet Ruimtelijke Ordening (oud).

Het bestemmingsplan vormt het definitieve planologische kader voor de bouwmogelijkheden op het betreffende perceel Blaarthemseweg 16.

(De wijzigingen betreffen enkele aanpassingen in de toelichting, regels en verbeelding).

Naam

  • 2. Bestemmingsplan ‘Oerle, correctieve herziening 2010’.

Omschrijving

Voor de directe omgeving van de kerk ontbrak in het moederplan ‘Oerle 2005’ een archeologiebepaling. Door middel van deze correctie wordt hierin voorzien.

(De wijzigingen betreffen enkele aanpassingen in de toelichting, regels en verbeelding).

Naam

  • 3. Bestemmingsplan ‘Habraken, herziening 3 2010, bedrijfsverzamelgebouw’.

Omschrijving

In het bestemmingsplan wordt het mogelijk gemaakt een bedrijfsverzamelgebouw te realiseren op het bedrijventerrein Habraken. Volgens de regels van het vigerende bestemmingsplan ‘Uitwerkingsplan Habraken fase II’ is dit namelijk niet mogelijk.

De bestemmingsplannen liggen voor iedereen ter inzage bij de Dienst Stad en Samenleving, afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1 te Veldhoven. (Graag melden bij de receptie).

De bestemmingsplannen zijn tevens te raadplegen op de site www.veldhoven.nl → wonen en leven → bouwen en wonen → bestemmingsplannen.

Veldhoven, 8 september 2010

Naar boven