Ontwerpbestemmingsplan ‘Oldekerk - AOC-Terra’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van woensdag 8 september 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder tijdens openingstijden in het gemeentehuis bij de Balie Ruimte ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oldekerk - AOC-Terra’ (NL.IMRO.0015.BPOK10BEHE1-OW01) het ontwerpbesluit alsmede de daarop betrekking hebbende stukken.

Het AOC-Terra te Oldekerk heeft ingezet op een kwalitatieve verbetering en nieuwbouw van de school ter plaatse. Er zullen enkele noodlokalen worden gesloopt evenals een verouderde plantenkas. Hiervoor in de plaats komt een nieuw instructielokaal en een nieuwe plantenkas. Het ontwerp is ten opzichte van het voorontwerp op onderdelen gewijzigd.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Oldekerk - AOC-Terra’ is verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.BPOK10BEHE1-OW01

Binnen de genoemde termijn is het ontwerpbestemmingsplan ‘Oldekerk - AOC-Terra’ beschikbaar gesteld via een link op de gemeentelijke website (www.grootegast.nl) in de bekendmaking (Wonen en Welzijn → Actueel → bekendmakingen → bestemmingsplannen).

Omgang reacties

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan eenieder schriftelijk zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Grootegast, Postbus 46, 9860 AA Grootegast, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Oldekerk - AOC-Terra’, of naar het volgende e-mail adres ruimtelijkeplannen@grootegast.nl. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak naar voren worden gebracht.

Nadere informatie

Voor verdere inlichtingen of een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw M.A. Boomsma, beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening (0594-695711).

Naar boven