Wijzigingsplan Vossegatsweg 15 A te Peize

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat ingaande 8 september 2010 gedurende zes weken bij de afdeling Ruimte & Samenleving in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden, ter inzage ligt een wijzigingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken betreffende de percelen kadastraal bekend gemeente Peize, sectie I, nummers 321 en 1172, plaatselijk bekend als Vossegatsweg 15 A te Peize.

Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is het wijzigingsplan voor een wat kleiner gebied vastgesteld.

Het wijzigingsplan ziet ten behoeve van de realisering van een mest- en een sleufsilo op een uitbreiding van het agrarisch bouwvlak, als nader gevisualiseerd weergegeven op de bij de stukken gevoegde kaart, zulks onder de voorwaarde dat uit een oogpunt van een (nieuwe) landschappelijke inpassing binnen 2 jaar na het onherroepelijk worden van het wijzigingsbesluit een beplantingsstrook wordt aangebracht als nader geduid in de tussen de gemeente en verzoeker gesloten beplantingsovereenkomst.

De stukken zijn ook langs elektronische weg te raadplegen op www.gemeentenoordenveld.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen een besluit omtrent wijziging van een bestemming kan een belanghebbende bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, beroep instellen. Geen beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht. De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt zes weken. De termijn vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit op de voorgeschreven wijze ter inzage is gelegd. Een besluit tot vaststelling van een wijziging van een bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot een wijziging hiervan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Roden, 7 september 2010

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld,

J.H. van der Laan,

burgemeester.

A.H. Doornbos,

secretaris.

Naar boven