Ongewijzigd vastgesteld projectbesluit ‘Beweegbare ophaalbrug Noorderplassen-west’, Almere Stad

Burgemeester en wethouders hebben op 24 augustus 2010 het projectbesluit ‘Beweegbare ophaalbrug Noorderplassen-west’ ongewijzigd ten opzichte van het ontwerp vastgesteld.

Het vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken met ingang van maandag 6 september tot en met maandag 18 oktober 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage. Eerder heeft het projectbesluit als ontwerp ter inzage gelegen.

Het projectbesluit is ten behoeve van een beweegbare brug in Noorderplassen-west, 4e fase. De beweegbare brug is in strijd met het vigerend bestemmingsplan De Lepelaar. De brug overschrijdt de maximale bouwhoogte van 9 meter met 4,50 meter.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp bij het college hebben kenbaar gemaakt en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen in de bovengenoemde termijn van ter inzage legging, beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, sector bestuursrecht, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle (tel. 038-88 84 444) o.v.v. ‘beroepschrift projectbesluit Beweegbare ophaalbrug Noorderplassen-west’. Het beroep schorst de werking van het besluit niet. Om het projectbesluit door de rechter geschorst te krijgen (voorlopig de juridische werking te ontnemen), dient – indien beroep is ingesteld – ook een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij Voorzieningenrechter van de rechtbank Zwolle-Lelystad (zelfde adressering als hierboven).

Het papieren ongewijzigd vastgestelde projectbesluit ligt met bijbehorende stukken ter inzage bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving in het stadhuis (B-passage), Stadhuisplein 1.

De digitale versie is in te zien via de gemeentelijke website www.almere.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0034.PB2X02-vg01 Het is mogelijk het plan op het stadhuis digitaal in te zien, vraag hiernaar bij de balie Vergunningen, Toezicht en Handhaving of bij de receptie in de centrale hal van het stadhuis.

De bestanden van het projectbesluit kunt u op elektronische wijze verkrijgen op:

https://plannen.almere.nl/manifest.asp?PLAN=NL.IMRO.0034.PB2X02-vg01

Naar boven